5/31/07

Διόρθωση (μικρή)

Σε προηγούμενο post αναφέραμε πως "...μπορεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο να βρεθούν κάποιες Μπεϊτάρ και Ντέρρυ Σίτυ, να πετάξουν έξω τη Στεάουα και τη Μπεσίκτας και έτσι να τη γλιτώσει η ΑΕΚάρα."

Είχε διαφύγει της προσοχής μας πως η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου γίνεται πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος προκριματικός γύρος. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα η ΑΕΚ να βρεθεί στη γυάλα με τις ισχυρές ομάδες. Το καλύτερο (;) σενάριο θα είναι να κληρωθεί με ζεύγος ομάδων των οποίων η αναμέτρηση τότε θα εκκρεμεί, και από αυτές να προκριθεί τελικά η χειρότερη (από που κι ως που χειρότερη όταν θα έχει αποκλείσει την καλύτερη...). Από τις πιθανές αντιπάλους της ΑΕΚ, στον δεύτερο γύρο θα παίξουν οι Στεάουα, Ρέιντζερς, Μπεσίκτας, Λέφσκι και Σαχτάρ Ντόνετσκ ή Δυναμό Κιέβου (όποια βγει δεύτερη στο πρωτάθλημα Ουκρανίας).

1 comment:

Athanasios Tsiouras said...

Εάν η ΑΕΚ πετύχει τη Rangers, οι αναμνήσεις θάναι πολύ ευχάριστες - ο Σαραβάκος στην καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του ωριμότητας, πρόκριση με δύο νίκες, καλές εμφανίσεις στους ομίλους (αν και ατυχή τα αποτελέσματα). Αλλά πάντοτε υπάρχει ο κίνδυνος η ιστορία να επαναληφθεί ως φάρσα.